• Aktuellt på Herresta

Plogpinnar

Ett av de säkraste vårtecknen är att plogpinnarna ska bort från våra vägrenar. Idag samlades alla plogpinnar in som satt längs den stora vägen från allén till Lövnäsvägen, samt pinnarna på Hagstuge- och Grindstugevägarna. Det här är vägar där det inte finns så många fastigheter, så där finns inga arbetslag som tar hand om insamlingen.

Nu återstår alla plogpinnar som står längs våra småvägar. Dessa pinnar brukar samlas in på arbetsdagarna och läggas i högar som sedan hämtas upp av föreningens vägansvarige, eller någon annan som har lust att hjälpa till. 

När det finns en insamlad hög med plogpinnar så kan Ni endera meddela styrelsen, ex.vis via formuläret på hemsidan, var pinnhögen finns för upphämtning, eller ta pinnarna direkt ner till pinnhyllan utanför förrådet i Bastuhamnen.
 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter