• Aktuellt på Herresta

Inbjudan till diskussion

Det händer mycket nu på Herresta. Arbetet med en ny Parkvårdsplan är i full gång, utvecklingen av arbetsdagarna har påbårjats och översynen av kostnaderna för långsiktigt underhåll av GA2 och GA3 har påbörjats. Detta är frågor som påverkar oss alla och frågor som kommer att ta en väsentlig plats på nästa årsmöte.

För att få en allsidig belysning av det utvecklingsarbete som pågår, samt en diskussion kring de förslag som håller på att mejslas fram, kommer styrelsen att inbjuda till diskussionsmöten under kommande vinter, i bästa fall med start i december. 

Dessa diskussionsmöten kommer att föregås av ett mejlutskick som dels innehåller själva inbjudan, dels tar upp ett antal andra viktiga frågor som går att avhandla i text.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter