• Aktuellt på Herresta

Inbjudan till diskussion

Det händer mycket nu på Herresta. Arbetet med en ny Parkvårdsplan är i full gång, utvecklingen av arbetsdagarna har påbårjats och översynen av kostnaderna för långsiktigt underhåll av GA2 och GA3 har påbörjats. Detta är frågor som påverkar oss alla och frågor som kommer att ta en väsentlig plats på nästa årsmöte.

För att få en allsidig belysning av det utvecklingsarbete som pågår, samt en diskussion kring de förslag som håller på att mejslas fram, kommer styrelsen att inbjuda till diskussionsmöten under kommande vinter, i bästa fall med start i december. 

Dessa diskussionsmöten kommer att föregås av ett mejlutskick som dels innehåller själva inbjudan, dels tar upp ett antal andra viktiga frågor som går att avhandla i text.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

  • David Alveblad » Efterlysning:  ”I den "Blogg" som har adress enligt ovan, så finns en massa bilder från händelse..”

  • Johan Ehnbom » Extra insatser på vårens arbetsdag:  ”Tack för all hjälp på städdagen med att fixa till allt uppbökat gräset på Norra ”

  • Niklas Carina » Flera vildsvin skjutna:  ”Vildsvin nattetid 13:e April mellan Kummelvägen 18 och 20.”

  • Inga-lill Kjell » Flera vildsvin skjutna:  ”vildsvinen har varit på nedre delen på vår tomt mot ängen . vi bor på lövnäsväge”

  • Birgitta Tell » Medlemsmöte 11 februari 2024:  ”Tack för ett informativt och tydligt möte. Jag stöttar styrelsen nya inriktnin..”

Senaste nyheter