• Aktuellt på Herresta

Det är halt på vägarna nu!

Det är väldigt halt på vägarna nu. Halkan beror på att den snö som låg kvar på vägen smält och ombildats till is och ovanpå isen ligger ett tunt lager vatten.

Vi sandade alla småvägar på Herresta igår (28/1) och på de flesta sträckor har det fungerat, men Rödingvägen och Kummelvägen är fortfarande hala. Där sjönk sanden (smågrus är det) igenom isen och sedan var det lika halt igen. Vi sandar dessa två vägar idag (29/1) igen och hoppas det hjälper.

Se upp var Ni sätter fötterna de närmaste dagarna och ha broddar eller dubbskor. Det här är ett svårt väglag att hantera, men väderprognosen säger att det kommer att vara mildväder de närmaste dagarna och till helgen riktigt varmt, så vi har naturen på vår sida den här gången. Snart har det värsta smält undan.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

  • David Alveblad » Efterlysning:  ”I den "Blogg" som har adress enligt ovan, så finns en massa bilder från händelse..”

  • Johan Ehnbom » Extra insatser på vårens arbetsdag:  ”Tack för all hjälp på städdagen med att fixa till allt uppbökat gräset på Norra ”

  • Niklas Carina » Flera vildsvin skjutna:  ”Vildsvin nattetid 13:e April mellan Kummelvägen 18 och 20.”

  • Inga-lill Kjell » Flera vildsvin skjutna:  ”vildsvinen har varit på nedre delen på vår tomt mot ängen . vi bor på lövnäsväge”

  • Birgitta Tell » Medlemsmöte 11 februari 2024:  ”Tack för ett informativt och tydligt möte. Jag stöttar styrelsen nya inriktnin..”

Senaste nyheter