• Aktuellt på Herresta

Stor jakt på Herresta gård den 12 december

Tisdag den 12 december kommer Herresta gård att köra en storjakt. Vi vill trycka över grisarna (rådjuren åker med på köpet) till deras mark.

Vi behöver hjälp, vi behöver vara många som kan gå i ett drev och driva ut djuren från våra marker. Det vore optimalt om vi kunde starta ett drev kl 13:30 från "kustlinjen" mot Herresta gård. Ju mer vi stökar och lever om i skogen desto bättre. Hojtande, sjungande, kastrullock osv. Särskilt de områden där vi har lite tätare skog är viktigt att driva av.

Använd nedanstående formulär och anmäl Dig som "drevkarl". Det brukar kallas så, men båda könen är givetvis lika välkomna, hundar också. Ju fler vi blir som lever rövare i skogen, desto sannolikare kan vi driva grisarna från våra marker och ut på omåden där jägarna står.

I god tid före jakten kommer det lite mer information till de som anmält sig.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

  • Birgitta Tell » Medlemsmöte 11 februari 2024:  ”Tack för ett informativt och tydligt möte. Jag stöttar styrelsen nya inriktnin..”

  • Peder Walraamoen » Medlemsmöte i Tomtstugan:  ”Jag kommer på mötet den 11 februari”

  • Lilian Rosén » Vinterväglag:  ”Vi bor här året runt och är väldigt nöjda med snöröjningen. Vi hör klagomål på s..”

  • Jan Kemvall » Vinterväglag:  ”Nu har det varit mycket halt på våra vägar i några dagar och bara enstaka sandko..”

  • Per-Olof Tunelid » Vinterväglag:  ”Var ute hela helgen från jul till trettondagen med vissa besök i Stockholm och j..”

Senaste nyheter