• Aktuellt på Herresta

Flitiga bävrar, farliga träd - Strandpromenaden kommer att behöva stängas

Sven och Ronnie har idag kört två lass med stockar och grenar m.m. från Strandpromenaden. De konstaterade att familjen bäver varit framme i natt och gnagt på två träd på ”bäverberget”. Nu är de träden fällda och uppsågade. Nu ligger det stockar och grenar vid väg- och vattenkanten, vi hoppas bävern tar dessa. Övriga läggs vid tomtstugan.

Det är många stora farliga sälgar efter Strandpromenaden. Dels ...

... vid ”Urskogen" vid viken, där finns minst fyra, dels innan ”bäverberget” mot tomtstugan, där är det minst sex stycken.

När Du går längs Strandpromenaden finns det därför stor anledning att vara mycket uppmärksam, då det finns risk för fallande träd. Sven och Ronnie ska sammankalla motorsågsgruppen och ta ner träden snarast möjligt. När trädfällningen sker måste de stänga Strandpromenaden, vilket vi alla måste visa förståelse för.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter