• Aktuellt på Herresta

Parkslide på Herresta

Parkslide är inte en växt vi önskar i våra trädgårdar, men vi vet att det finns Parkslide vid platsen för vår valborgsmässoeld, samt åtminstone på en tomt ute på Herresta.

Om Du mistänker att Du har Parkslide på Din tomt så gäller det att ha is i magen. Börjar Du omedelbart att rensa för att försöka ta bort växten så kan slutresultatet bli det omvända. Minsta lilla växtdel som blir kvar i marken ger snabbt upphov till en ny växt.

Om Du misstänker att Du har Parkslide på Din tomt så ska Du istället börja Din bekämpning genom läsa på ordentligt och skaffa kunskap innan Du försöker hantera problemet. En bra start är att läsa på Naturvårdsverkets hemsida som skriver om Parkslide.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter