• Aktuellt på Herresta

Varför fungerar inte sommarvattnet?

Det gör det ju, men det sker inte automatiskt. Som så mycket annat här i föreningen hjälps vi åt till nytta för oss själva och andra. Det vatten vi har som bevattningsvatten pumpas från Mälaren till en reservoar i vattenverket där det också finns sandfilter för att vattnet inte ska innehålla partiklar som kan orsaka problem i vattenspridare och annan utrustning som vi har när vi vattnar.

Vattenverket är gammalt och behöver tillsyn vilket skötts av Tomas på ett fantastiskt bra sätt men vi behöver nu bli fler som ser till att vattenverket levererar vatten som det ska. 

Är du intresserad av att lära dej hur vattenverket fungerar eller har du tidigare erfarenhet av liknande utrustning hör av dej till någon i vattengruppen

Vill Du kontakta Bevattningsgruppen för att hjälpa till så kan Du endera följa länken för att komma till deras sida, eller plocka upp kontaktuppgifterna till deras ordförande Mikael Carlsson här.

Mikael Carsson          mobil 070-518 06 30
E-post                   mikael0630@gmail.com

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

  • David Alveblad » Efterlysning:  ”I den "Blogg" som har adress enligt ovan, så finns en massa bilder från händelse..”

  • Johan Ehnbom » Extra insatser på vårens arbetsdag:  ”Tack för all hjälp på städdagen med att fixa till allt uppbökat gräset på Norra ”

  • Niklas Carina » Flera vildsvin skjutna:  ”Vildsvin nattetid 13:e April mellan Kummelvägen 18 och 20.”

  • Inga-lill Kjell » Flera vildsvin skjutna:  ”vildsvinen har varit på nedre delen på vår tomt mot ängen . vi bor på lövnäsväge”

  • Birgitta Tell » Medlemsmöte 11 februari 2024:  ”Tack för ett informativt och tydligt möte. Jag stöttar styrelsen nya inriktnin..”

Senaste nyheter