• Aktuellt på Herresta

Städdagarna utvecklas

Den 27 augusti sammankallade Johan Karlsson alla städledare för ett möte kring hur städdagarna på Herresta kan utvecklas till arbetsdagar, dagar då vi gör mer än städar. Alla inbjudna fick chans att berätta om sina respektive arbetsområden, vad som fungerar väl och vad som fungerar mindre väl.

Ett återkommande inslag i många berättelser är att det är svårt att få stor uppslutning på arbetsdagarna, dels beroende på att många börjat bli äldre, dels på att alla inte riktigt accepterat idén om vad en samfällighet innebär. Arbetsbelastningen är dessutom ojämn. Vissa områden har väldigt lite att göra medan andra områden har mer att göra än vad som hinns med.

Många ideér dryftades och mötet avslutades med beslutet att Johan bildar en arbetsgrupp vars uppdrag blir att utveckla konceptet "arbetsdag". Arbetsgruppen bör innehålla fastighetsägare från såväl Norra som Södra området. 

Är Du intresserad av att anmäla Dig för medverkan i arbetsgruppen, eller har Du synpunkter Du vill förmedla så tveka inte att använda formuläret nedan. 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter